Zijlstra in Oosterland

22 Nov 20:00 - Oosterland

Een uniek concert van Jeroen Zijlstra in Oosterland. Over Zijlstra én Oosterland. Over het water, het Wad, de mist en de regen. Over eilandmystiek, dorstige mensen en melancholie. Over god en de hemel, Wieringers en bier...

Alle tickets zijn uitverkocht

Algemene informatie
Je kunt voor al onze concerten via onze website kaartjes kopen. Je betaalt veilig via internetbankieren (iDEAL) zonder extra servicekosten. Daarna ontvang je een mailtje met daarin de ticket-download-link. Je dient zelf je entreebewijzen uit te printen. Ieder entreebewijs heeft een unieke code. Bij je bezoek aan Zin In Oosterland wordt bij de ingang je entreebewijs gecontroleerd. Een entreebewijs kan dus onbeperkt worden geprint, maar is slechts éénmaal geldig.

Als je tickets via ZIO-TicketService bestelt, dan betaal je deze ook direct. Het is dus geen reservering. Je kunt de betaling niet annuleren of ongedaan maken. ZIO neemt geen gekochte tickets terug.

Evenementinformatie
Alleen vrije plaatskeuze
Zitplaatsen op balkon: niet beschikbaar
Entree: vanaf 19:45 uur
Evenement met pauze

Disclaimer
Op het gebruik onze ticketservice zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het gebruik of het bezoeken van Zin in Oosterland-Ticketservice gaan we er vanuit dat je op de hoogte bent van de gebruiksvoorwaarden en hiermee akkoord bent. 
Zin In Oosterland behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te wijzigen. De wijzigingen gaan in direct na het plaatsen van de nieuwe voorwaarden op de site.

Zin In Oosterland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het functioneren of het bestaan van sites waar door middel van een link naar wordt verwezen, noch voor de producten en/of diensten die op dergelijke sites wordt aangeboden. 

Zin In Oosterland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade ten gevolge van mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangebracht. Tarieven en voorwaarden zijn mogelijk aan verandering onderhevig.